Пълнени яйца с авокадо и бекон

Продукти:
8 яйца
1/2 купичка нарязани домати
сол, черен пипер на вкус
150 г печено или варено пилешко месо
100 г бекон
3-4 супени лъжици майонеза
1-2 супени лъжици дижонска горчица
1/4 авокадо
синьо сирене

Начин на приготвяне:
Сварете яйцата и ги охладете. След като ги обелите, трябва да ги разрежете по дължина на две. Внимателно премахнете жълтъците им и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязаното на фино пилешко месо, нарязания бекон, който по желание може да запържите леко в тиган без мазнина, подправките, майонезата, горчицата, доматите и авокадото.
Всичко се разбърква много добре. С помощта на лъжичка напълнете всяка половинка. За финал поставете по едно малко парченце синьо сирене и бекон.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *