HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пълнолунието на 9 юни ще разтърси всички! Тези зодии ги чака…

Известната астроложка Ивелина Рускова напомни на всички, че се задава новолуние и предупреди какво ни очаква според зодията ни.

Пълнолунието на 9 юни ще бъде под влиянието на зодиакалната ос Близнаци – Стрелец и периодът ще бъде белязан от признаците на тези два знака.

По думите й някои хора може би вече усещат влиянието на Стрелеца. Рускова подчертава, че Слънцето в знака на Близнаци е символ на желанията ни, докато Луната в Стрелец демонстрира емоционалните ни нужди. Ивелина Рускова разкрива и кои зодии ще усетят най-силно новолунието на 9 юни. Това са родените под знаците на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, допълва Блиц.

За всички обаче важи, че пълнолунието в Стрелец подтиква към действия, насочени към освобождаването от отговорности, както и към решения, които са по-авантюристични от обикновено.Топ астролог алармира: Предстоят страшни дни на бедност и катастрофи!  Тази седмица ни очакват тежки дни във финансово отношение.  Всичко това може да доведе до реализирането на желания за пътешествия и авантюри, за които не сме събирали кураж досега.

Ивелина Рускова прогнозира, че предстоящото пълнолуние ще ни разтърси по някакъв начин и ще ни извади от обичайната рутина. Тя допуска, че това може да бъде някакво неочаквано събитие, което ще се превърне във фокус на общественото внимание. От друга страна, предстоящият период е идеална възможност за всички с по-нерешителен характер да извършат набелязани промени, които обаче непрекъснато отлагат напред във времето.

„Сега е дошъл моментът да действаме и да се преборим с всички наши ограничения и бариери и така ще успеем да отворим една нова врата в нашия живот“, категорична е Ивелина Рускова. Тя напомня, че най-важното условие, за да може всичко това да се реализира, е да се изправим директно и лице в лице със собствените си страхове и да ги преодолеем веднъж завинаги.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *