Топ теми

Пълнолуние в Стрелец на 17 юни, какво ще ни донесе

На 17 юни настъпва пълнолуние в знака на Стрелец, което означава, че ще има масив от интензивни планетарни енергии. Пълнолунието ще освети живота ни по повече от един начин. Предвид неговата интензивност най-вероятно ще усетим някои неща дни преди неговото настъпване.

Стрелец е знакът, който може да подхрани всяка ситуация, без значение колко мрачна е, и да види потенциала за нещо по-добро. Ще се нуждаем от всичко това, тъй като планетите планират доста раздвижване по това време.

Възможно е да има повече напрежение, гняв, интензивност. Но сред всички възможни хаоси, този юни, пълнолунието ще ни помогне да видим положителната страна на случващото се около нас.

Това космическо събитие ще ни разгърне интелектуално, тъй като Слънцето все още е в знака на любопитните Близнаци. Като цяло, пълнолунието ще ни вдъхнови да преразгледаме това, което е необходимо за постигане на целите ни, но не само от миналия лунен цикъл, но и от началото на 2019 г. Това ще ни срещне с някои истини.

Пълнолуние в Стрелец сигнализира, че е време да завърши всичко, което е останало отложено този месец, особено що се отнася до обучения, спорт, пътувания. Важно е да бъдем внимателни, тъй като чувствителността ни ще бъде повишена, ще се увеличи и желанието да поемаме рискове.

Възможно е да бъдем прекалено идеалистични и склонни да взимаме някои доста глупави решения. Ще трябва да се съгласим с някои истини, без значение колко неприятни са за нас.

На какво да обърнат внимание различните зодии?

Овен – Изкушаващо е да живеете в свят на заблуди. Внимавайте с действията, от тях зависи да се развивате и растете.

Телец – Може да има разочарование от колегите, да ви накарат да се откажете от нещо. Отделете си време, за да си съберете мислите.

Близнаци – Хора, които наскоро са ви разочаровали, може да се опитат да стоплят взаимоотношенията си с вас. Продължавайте с повишено внимание. Напоследък не сте имали недостиг на разочарования. Ако сте в състояние да смекчите границите си с прошка, направете го.

Рак – Време е да следвате интуицията си. Направете нещо необичайно за себе си. Не се притеснявайте да задоволявате нуждите си. Избягвайте споровете.

Лъв – Животът наистина може да бъде разходка в парка в слънчев ден, ако просто спрете да „ядете“ повече, отколкото можете да дъвчете. Внимавайте с парите.

Дева – Оттеглянето ви от напрегната ситуация, преди да кажете неприятни неща, е от решаващо значение за вас. Откажете се от драмите.

Везни – Ще се чувствате така, сякаш другите не са били напълно честни с вас. Пълнолунието ще ви помогне да видите някои истини.

Скорпион – Внимавайте с думите си, уважаеми Скорпиони. Понякога забравяте колко мощна е отровата ви. Помислете два пъти, преди да действате.

Стрелец – Проблемите с другите ви принуждават да отделите време за себе си, далеч от светлината на прожекторите. Пълнолунието ви кара да отстъпите назад и да анализирате как може да изгладите недоразуменията.

Козирог – Разбирането на страховете ви може да ви доведе до ново ниво на съзнание, но само ако сте готови да се потопите дълбоко в душата си и да се „излекувате“ от тях. Не се бойте от тази дълбочина. Ще видите, че няма от какво да се страхувате.

Водолей – Любовта може да ви зашемети, затова добре обмисляйте вашите решения.

Риби – Време е да потърсите ново творческо място, за да инвестирате творческите си енергии. За щастие, Луната ще освети много възможности за вас.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *