Първи подробности за убийството в Стара Загора! 22-г. Мария открита от детето й със забит във врата й нож

Тодор В., на 28 години от Стара Загора, е привлечен като обвиняем за умишлено убийство. Той е обвинен за това, че е убил жената, с която живеел на семейни начала още от времето, когато тя била на 13 години, и от която има 5-годишно момченце, пише24часа.

Трупът на 22-годишната Мария е намерен в неделя сутринта на втория етаж на къщата, в която живеела – на улица „Витоша“ в циганската махала на Стара Загора „Лозенец“. Жената лежала в леглото си със забит във врата й нож. На ужасната гледка първо се натъкнало детето й, което се качило горе, за да види защо майка му все още не е станала и не му е приготвила закуска.

Макар Тодор и Мария да живеели от дълго време на семейни начала, в последно време не споделяли един дом. Преди няколко месеца той излязъл от затвора, където попаднал за опит за убийство – позволил си да размаха нож срещу друга жена в центъра на града. Още докато бил зад решетките, той проявил ревност към Мария и заплашвал, че ще я убие. Било публична тайна, че бил пристрастен към наркотиците, пушел трева.

В събота вечерта мъжът дошъл при Мария в дома й. Двамата вечеряли заедно, вероятно са употребили и алкохол. После двамата се усамотили на втория етаж на къщата, а детето останало долу при баба си. В един момент ревнивият Тодор си тръгнал, но вече било късно и никой от близките на Мария не подозирал, че между двамата възникнала кавга, която завършила с фатален удар с нож. Когато на сутринта разбрали за трагедията, веднага подали сигнал на тел. 112.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *