Първи сериозен тест за треньорския тандем на „Беласица“

Първият сериозен тест за треньорския тандем Иван Златински – Атанас Ласков, който пое „Беласица“ след абдикацията на Иво Тренчев, предстои днес. Управителят на петричкия клуб Венко Папалюгов през седмицата даде да се разбере, че ако футболистите се отърсят от напрежението и запишат серия от добри игри, то дуото може да изкара до края на сезона в Югозападна Трета лига.

“Ако нещата не се случат според очакванията ни, проучваме няколко кандидати и при положение че успеем да се договорим с точния човек, който би могъл да ни помогне в тази ситуация, ще прибегнем и до назначаването на ново име”, поясни клубният шеф.

По ирония на съдбата Златински и Ласков водеха комитите при нулевото равенство с днешния съперник „Пирин“ /Рз/ дни преди щафетата от тях да поеме Иво Тренчев. Тогава на стадиона в Разлог гостите играха добре, като сериозна заслуга за точката без съмнение имаше треньорът на вратарите Христо Бахтарлиев, който сложи ръкавиците и застана под рамката заради продължаващото лечение на титуляря Захари Димитров.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *