Първи снимки! Запознайте се с Дарина, дъщерята на Румен Радев

Наследничката на президента Румен Радев – Дарина расте истинско копие на майка си. Чаровницата е абсолютна близначка на майка си Гинка и двете спокойно биха могли да минат за сестри.

Дарчо, както я наричат приятелите й, вече е скъсала с визията на тийнейджърка-бунтарка и се е превърнала в млада дама, пише всекидневник. До неотдавна Дарина не слагала никакъв грим, а тоалетите й се изчерпвали с тениски, дънки, кецове и анорак

За първата дъщеря на страната ни лаковете, спиралите и червилата били табу. Както и обичайното за нейните връстнички „кифлеене”.

Сега президентската дъщеря започва да обръща по-голямо внимание на външния си вид. Не е ясно наистина ли новопридобитата суета се дължи на порастването, или на новия статут на баща й, но тя изглежда все по-красива и копира стила на майка си Гинка Кесякова.

Спортно–елегантна, с дискретен грим, Дарина е пълно копие на красивата си майка. Момичето все пак не се е отърсило напълно от детството, тъй като продължава да носи дънки и кецове.

Неотдавна майка й пък блесна заедно с приятелки в професионална фотосесия на продукти за коса и се превърна в хит в медиите след тези снимки. Дарина уверено я следва и промяната във визията и стила й, вече се забелязват.

За радост на президента и първата му съпруга, тийнейджърката все още не ги подлудява с тайни срещи с гаджета, а излиза само с приятелите си. Любимо място на тийнейджърите е НДК, където обичат да седят и да пият капучино.

Двете деца на президента не се преместиха заедно с него във вила „Калина” в резиденция „Бояна”, където живее държавния глава.

Дарина и Георги–синът на Радев, са при майка си Гинка и се стараят да продължат нормалния си живот. Двамата не желаят да имат нищо общо с длъжността на баща си и затуй избягват да посещават новия му дом.

В същата ситуация е и новата първа дама – Десислава Радева , която има син–Страхил. Младежът обаче вече учи в САЩ, където тренира волейбол в любимия си университет „Маунт Мърси”.

Баща му, бивш депутат и общински съветник в Столична община, преди време сподели, че е много благодарен на съдбата, че синът му е отвъд океана. Най-голямото му притеснение бе, че медиите ще насочат погледи към момчето, както се случи с децата на президента Радев, пише Пик.

Засега обаче всеобщи любимки са бившата съпруга на президента Гинка Кесякова и дъщеря й Дарина.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *