Първи снимки от зверската катастрофа на Е-79! Колата – ковчег е неузнаваема

Адска катастрофа е станала на международен път Е-79 между Мездра и Ботевград, видя BulNews.bg. 4 момчета от Зверино са се размазали в ТИР, при което едно от тях е загинало на място.

Инцидентът е станал малко преди 8 часа тази сутрин в местността Копяновец. Лек автомобил „Ауди“ с врачанска регистрация се движел в посока София. По неизвестни причини шофьорът загубил контрол над управлението и навлязъл в лентата за насрещно движение. В срещуположна посока се движел тежкотоварен камион и колата се забила челно в него. При сблъсъка на място е загинало едно от момчетата, които пътували в колата. Останалите три са откарани в много тежко състояние към столичния институт „Пирогов“.

Гледката на местопроизшествието е потресаваща. Ударът бил толкова силен, че от колата не е останало нищо. Трупът на загиналото момче още е в колата.
Движението по натовареният пътен участък не е блокирано, но се осъществява само в едната лента. На мястото има полиция, която регулира трафика и изяснява причините, довели до трагичния инцидент.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *