Първи СНИМКИ от зверското убийство в София

23-годишна жена бе намерена мъртва с прострелна рана в апартамент в столичния квартал „Надежда“, а детето й, което е на 1 година се издирва. Кървавото престъпление се е разиграло този следобед на улица “Бели Дунав”.

По данни на „Монитор“, жената живеела на семейни начала с мъж, от който има дете. Родителите на жертвата се обадили в полицията, след като цял ден нямали връзка с дъщеря си. Младата жена не отговаряла на телефона си, а апартаментът бил заключен. Наложило се полицаите да влязат в жилището с ключар, който разбил входната врата. В апартамента ченгетата се натъкнали на простреляната жена, а детето липсвало. Малко по-рано съсед в блока чул изстрелите и също се обадил в полицията. Униформените открили трупа на жената с изстрел в главата.

Предполага се, че извършителят е половинката на жената. Между тях е имало скандали от няколко месеца. В жилището на жената е живяло и детето им. След престъплението то не е открито в жилището. Предполага се, че мъжът, който е обявен за издирване, е застрелял половинката си, взел е детето и е изчезнал в неизвестна посока.

Мъжът не е криминално проявен. По непотвърдена информация е служител на СОТ.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *