Първородната дъщеря на Шарлопов изля душата си за сбогом: Ти отиде там, където не мога да те следвам

Най-голямата щерка на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов е първият проговорил от семейството за трагичната смърт. Малко след като смени снимката на корицата си в социалната мрежа, тя реши да редактира публикацията си и да добави няколко думи към трогателния кадър с баща си, пише Блиц.

“Ти отиде там, където не мога да те следвам. Обичам те сега и завинаги! Ще се срещнем отново някой ден.”

Другата дъщеря на Шарлопов – Стефани и съпругата му Бояна смениха профилните си снимки с жалейки заради внезапната смърт на бизнесмена.

Ева Шарлопова работеше рамо до рамо с баща си. Тя се е издигнала с много труд и пот в бизнеса му. Още от малка била научена, че парите се изкарват с много труд. Първите си пари спечелила, когато била много малка във фабрика на баща си.

Тя започнала от най-ниските нива на семейния бизнес. Работила като камериерка, готвач, хостеса в заведенията и хотелите на баща си. За труда си получавала минимална заплата. Първо работила на поточна линия, където лепяла етикети на рула. Причината да започне работа била, че искала да си осинови слон. Това бе признала самата тя в телевизионно интервю.

По думите й Шарлопов е бил строг и в офиса, и в дома, но вкъщи е по-строг към нея. “Трудно се оправдават неговите очаквания, макар и да са реалистични. Смятам обаче, че съм се справила с това, но има още и много да уча”, бе признала още тя.

Първородната дъщеря на Шарлопов се омъжи миналата година през май, а през октомври на бизнесмена му се роди и внучка – Мария-Магдалена.

Поклонението пред тленните останки на бизнесмена Стефан Шарлопов ще е в четвъртък. То ще се състои от 12 часа в столичната църква “Света София”, съобщиха опечалените му близки.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *