Първо в struma.bg! Освободиха зам.- кмета по хуманитарните дейности на Благоевград Василиса Павлова, в стола й сяда Пролет Трифонова

Зам. кметът по хуманитарните дейности на Благоевград Василиса Павлова е освободена от поста. Заповедта й е връчена от кмета Румен Томов без мотиви в първия работен ден след изборите, в които участва като кандидат депутат.

От кметството уточниха, че освобождаването й от поста няма политически мотив и се е свързано с участието на В. Павлова в изборите.

На мястото на В. Павлова е назначена Пролет Трифонова, която бе PR в предизборния щаб на инж. Румен Томов. След спечелване на изборите за кратко тя бе в пресслужбата на общината, откъдето бе преместена в отдел „Култура“, където бързо бе издигната в йерархията до ръководител на цялото направление. По време на предизборната отпуска на инж. В. Павлова Пр. Трифонова получи правомощията да подписва документите, изискващи подписа на зам. кмет.

П. Трифонова

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

4 Коментара

 1. само питам?

  И новата ли е някой “безценен кадър” на люпилнята на некадърници ЮЗУ?

  Отговори
 2. Камбитов

  Според мен зам.кметицата е една от причините ДБ да са с такава ниска подкрепа в Благоевград. Също както и кмета е причина за ниския резултат на БСП в Благоевград. Учудвам се че ЦвЦв не удари джакпота.

  Ако скоро града не се приведе в нормален вид – кратери по улиците, боклук навсякъде, глутници кучета, мръсен въздъх, никаква икономика, безобразия в администрацията… да си стяга и той багажа… Всички помним как се благодареше на ББ по телевизора, ама ББ вече ще мисли себе си как да спаси и няма да мисли за него и жалкия му администативен капацитет….

  Отговори
  1. Бойко

   Камбитов кой джакпот да удари Цветанов?За 8 години всички джакпотове ги удряхте вие двамата.А за недорузумението Томов най-голям принос имаш ти и крадливото ти обкръжение.

   Отговори
 3. Спасова

  Тази не само от общината, от града трябва да се изнесе – с 200. А заедно с нея и разните директорки, които назначи с измислени конкурси по приятелска линия!!!

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *