ПЪСТРА ПОЛИТИЧЕСКА ЧЕРГА! Бившият губернатор от ГЕРБ В. Смиленов, д-р В. Арабаджиев от БСП и Никола Вапцаров в листата на „Изправи се!Мутри вън!” в Пиринско

Бившият зам. областен управител на Благоевград Валери Смиленов изненадващо се появи като №2 в листата на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!” в Благоевград. Водач е председателят на Движение „България на гражданите“ Димитър Делчев. Още по-изненадващо от присъствието на Смиленов е третото място за дългогодишния активист на БСП, стоматолога д-р Вангел Арабаджиев.

Ето как обясни участието си в листата пред репортер на „Струма“  д-р Арабаджиев: „Поканата дойде от Мая Манолова, с която се познаваме отдавна. Приех да участвам, защото не съм съгласен с погрешното решение в листата на БСП да има само един кандидат за депутат от Благоевград – Любен Милев. Това, че централното ръководство на партията не реагира и го постави на едно неизбираемо място, също е показателно за отношението към благоевградската организация. БСП се превърна в лидерска партия. Не може кметът на Благоевград от едната страна да е подкрепен от БСП, а от другата – от СДС. Аз оставам член на БСП, не съм се отказал от идеалите си и подкрепих партията на Мая Манолова, защото е ляво ориентирана. Ще разчитам на подкрепата на членовете и симпатизантите на БСП”, заяви д-р Арабаджиев, който е популярен в Благоевград с това, че винаги открито и директно изразява позицията си и с това печели симпатиите на съгражданите си.

На четвърто място е анестезиологът д-р Мария Радойкова, бивш директор на болницата в Гоце Делчев. На пето място е Илиян Ушев, общински съветник от Петрич, на шесто е спортистът Кирил Атанасов, областен координатор на „Изправи се БГ“.  На последното 16-о място в листата е юристът Никола Вапцаров, който в миналото беше независим кандидат за кмет на Банско.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

  1. Георги

    Няма да гласувам за тези лица. Смиленов как се отнася към “Мутри вън’. Манолова допусна грешка. Лично аз променям решението си да гласувам за “Изправи се”.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *