ПЪТНИТЕ НЕВОЛИ НА ПОПУЛЯРНИ ДУПНИЧАНИ! В. Капланов отнесе акт, карал мотор без каска, синът на Пл. Мавров-Гипса – Слави, заловен зад волана след употреба на дрога

Пътни полицаи засякоха дупничанина Васил Капланов-Каплата в издънка, карал мотор без каска и му съставили акт. Това стана дни след като, както „Струма” писа, луксозният джип на Капланов бе иззет от полицията, тъй като за последно според очевидци в него се е качил изчезналият и обявен за общодържавно издирване на 31 юли срещу 1 август гастарбайтер от Дупница Янек Миланов.

Васил Капланов бил забелязан от пътните полицаи до бензиностанция в Дупница да кара мотор без каска и го спрели за проверка. Съставен му е акт, като санкцията за такова нарушение е 50 лв.

В същия ден синът на убития преди повече от 17 години дупничанин Пламен Мавров-Гипса – Слави, е заловен да шофира след употреба на дрога. Той управлявал лек автомобил “Опел” по ул. “Николаевска” в Дупница, когато бил спрян за проверка от пътни полицаи. С полеви тест е установено, че е употребил наркотични вещества, преди да седне зад волана.

За случая е уведомен дежурен прокурор в Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА


Джипът на Васил Капланов е паркиран пред входа на сградата на РУ – Дупница

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *