Пътничка върна самолет след излитане заради забравено бебе

Самолет, излетял от Малайзия, трябваше да се върне в Саудитска Арабия, след като пътничка осъзна, че е забравила бебето си на терминала.

Пилотът на полета до Куала Лумпур направил необичайна молба да се върне на летището в Джеда, малко след излитането. Това се случило след като пътничка казала на кабинния персонал, че е забравила детето си, пише „Гардиън”.

Видеоклип на пилота, който влиза в контрола на въздушното движение, разкрива необичайния диалог между него и операторите, когато иска разрешение да се върне в летище „Султан Абдул Азис”.

„Нека Бог да бъде с нас. Разрешете да се върнем” – иска разрешение за кацане пилотът.

Операторът е доста объркан и се чува да разговаря с колегите си как да действат. Той също обяснява, че жена е забравила бебето си в зоната за чакане, според клипа.

Тогава отново се чува пилотът да повтаря на оператора: „Пътничката е оставила бебето се на терминала и отказва да продължи полета”.

След кратка пауза пилотът получи разрешение да се върне обратно на летището, от което е излетял.

Голяма рядкост е самолетите да се връщат или да се отклоняват от маршрута си за нещо, различно от технически причини или причини, свързани със здравословното състояние на пасажери.

През 2013 г. например полет на „Америкън Еърлайнс” от Лос Анджелис до Ню Йорк се отклони към Канзас Сити заради „много непокорен пътник”, който отказа да спре да пее песента „Винаги ще те обичам” на Уитни Хюстън.

На следващата година в Ню Йорк самолет, който се отправя към Сеул, се връща обратно на летището, след като южнокорейската наследница Чо Хюн-ах принуди старши член на екипажа да се спре, тъй като й сервирали макадамови ядки в пакетче, вместо в купа.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *