Радев до Тръмп на обща снимка в Бъкингамския дворец

Президентът Румен Радев до Доналд Тръмп на общата снимка преди официалната вечеря на лидерите на НАТО в Бъкингамския дворец.

Кралица Елизабет Втора дава прием в чест на държавните и правителствените ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги. В двореца са и българският президент и съпругата му – Десислава.

На общата снимка преди приема по случай 70-годишнината на Алианса президентът Румен Радев е разположен до американския си колега Доналд Тръмп. Над него е Зоран Заев, а от другата му страна – министър-председателката на Белгия Софи Уилямс.

На стола до Тръмп е седнал британския престолонаследник принц Чарлз, докато домакинята – кралица Елизабет е разположена централно. Между тях пък се намира генералният секретар на НАТО – Йенс Столтенберг.

Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания се срещнаха с херцозите на Корнуол Чарлз и Камила на чаша чай. Американската първа дама се появи с зашеметяващо жълто палто с дълги ръкави. Тоалетът на Мелания е съчетан с лилави обувки на ток, в същия цвят е и роклята й. Камила заложи на червена рокля с черно сако и черни обувки на нисък ток.

Сред гостите са и херцогинята на Кеймбрдиж Кейт Мидълтън, турският президент Реджеп Таийп Ердоган със съпругата си, германският канцлер Ангела Меркел, френският президент Еманюел Макрон и други лидери.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *