Разбери какъв е характерът ти според формата на очите

Вероятно сте чували, че китайска традиционна медицина залага на много стари техники, за да получи достоверна  информация за личността, здравословното състояние и  взаимоотношенията, на база формата на очите. Освен цвета, формата на очите също е решаваща в тълкуването на личността. Сигурно не сте подозирали, че притежателите на  приближени очи, предпочитат да спазват традициите и са запалени по историята и националните култури.

Хората с не  толкова приближени очи, не са привърженици на рутинното и обичат да изучават света. Собствениците на големи очи, са страстни, открити и истински творци. Имат дълбок емоционален свят и животът им е изпълнен със страст. Те се доверяват лесно на  хората. Тези, които имат малки очи, са особено прецизни, точни и аналитични.

Те са интелигентни и останалите се допитват до тяхното мнение, търсят съвети.

Задълбават се в детайлите и нерядко ги мислят за студени хора, но всъщност са обзети от красиви емоции. За съжаление, тези страни се показват само на избрани хора.

Какво показва формата на очите? Очите с форма на бадем придават екзотична визия, но и мистична душа. Хората с такива очи са състрадателни към другите и запазват спокойствие във всяка ситуация. Те са особено наблюдателни и балансирани. Когато опознаят човек, тогава показват топлия си характер. Прекалено предпазливи по природа, тези хора се откъсват от  забавното в живота. Добре е понякога да поемат рискове и да не навлизат толкова в детайлите.

Кръгли очи свидетелстват за личности с голямо въображение, мислещи творчески. Тези хора често се простират извън рамката на реалността. Те често са водени от емоциите, а решенията взимат на тяхна база. Хората с кръгли очи са истински идеалисти  и обществото рядко ги разбира. Много са чаровни и лесно привличат цялото внимание на околните.

Характер според изтеглената форма на очите Хората, чиито очи наподобяват котешките, т. е. леко издърпани в края нагоре, са доста амбициозни. Никой не може да ги отклони от целите, които са си поставили. Хората мислят за тях, че са забавни, интересни и остроумни. Някои ги смятат за егоистични и егоцентрични, но всичко постигнато в живота им е в следствие на упорит труд.

Очите, чиито ъгълчета слизат малко надолу, посочват зависими личности, предимно от близките си. Тези хора нерядко са много плахи и околните често се възползват от тях. Обикновено са песимисти, а това им пречи на общуването с хората. Все пак успяват да имат дългогодишни връзки.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *