РАЗКАЗ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ! Собственичката на магазин в Сандански М. Секулова: Бях обрана за секунди, олекнах с 870 лв., полицията разкри крадлата за броени часове и ми върна всичко

Собственичката на магазин в Сандански Мария Секулова поиска думата във в.”Струма”, за да  разкаже как е станала жертва на обиграна крадла и да благодари за бързата и ефективна намеса на  криминалистите от РУ – Сандански. Ето и разказа на Мария Секулова без редакторска намеса:

„В събота около 12 ч. Вергиния  Роскова се вмъкна в магазина и буквално за секунди задигна раницата ми с 870 лв. и лични документи в нея.Докато имах клиенти, забелязах, че чантата ми я няма. Веднага от съседен магазин на камерите видях жена с бебе и припознах Вергиня. Познах я, тъй като тя редовно проси пари по улицата.

Имам магазин за обувки на ул. „Малешевска”, под полицията. Веднага се обадих в полицията за помощ. Криминалистите светкавично се организираха и се заеха със случая. За броени часове разкриха престъпничката, която след дълги разговори им бе признала, че е изхвърлила раницата ми в контейнер, а парите е заровила в земята в дома си. Беше похарчила само 30 лв., вероятно за таксита.

Служителите на реда ми върнаха вещите и парите.

Искам искрено да им благодаря за адекватните действия по залавяне и установяване на престъпницата.

В момента същата В. Роскова, която има 6 деца, е задържана в полицейския арест. Повдигнато й е обвинение. Тя е известна в района с множество кражби, за които е лежала в затвора.

В момента монтирам камери,защото преживях голям ужас с този случай”, обясни Секулова.

МАРИЯ ГЕОРГИЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *