Разкодирайте я с един поглед

Мъже, бъдете внимателни! Дамата, към която сте насочили апетита си, може изобщо да не е толкова привлекателна, колкото изглежда на пръв поглед. Според ново изследване на списание Psychological Science атрактивните жени са склонни да бъдат по-самовлюбени, по-взискателни към околните и по-малко загрижени за другите, отколкото жените с по-невзрачен външен вид. Ако не искате да си хващате надута и префърцунена красавица, чиито негативни качества бързо-бързо да засенчат външната ѝ хубост, то доверете се на инстинкта си още в самото начало на запознанството ви.
Ето и 5 неща, които действително могат да ви разкажат много за момичето на мечтите ви и то в рамките на 5 секунди.

1. Ако тя изглежда не на място, може би има някаква скрита цел.
„Повечето жени разбират много добре термина „дрескод” и са напълно наясно кое заведение какво облекло изисква. Така че, ако една дама е облечена със секси коктейлна черна рокля, а отива на небрежно плажно парти, то вероятно тя не се намира там, за да пие бира и да танцува, а по-скоро, за да се оглежда за потенциален мъж”, казва експертът по взаимоотношения Трейси Стайнберг. Всички знаем, че когато жените се обличат предизвикателно, те дават зелена светлина на мъжете.

2. Ако тя пие червено вино, може да има нужда от повече секс.
Италиански изследователи са открили, че жените, които пият две чаши червено вино всеки ден, жадуват за повече секс от жените, които пият по-рядко. Тази напитка съдържа полифеноли, които подобряват притока на кръв от кръста на долу.

3. Ако тя ви гледа с широко-отворени очи, вероятно я привличате сексуално.
Загледайте се в зениците на жената. Изследователи от Университета в щата Флорида направили експеримент с една жена и един мъж, които стояли затворени в стая и се гледали. Учените установили, че когато жената поглеждала към мъжа и зениците ѝ се разширявали, а веждите повдигали, тя имала по-високи нива на сексуално желание.

4. Ако тя е небрежно спортно момиче, което не е твърде загрижено за външния си вид, може би е точната жена за вас.
Не трябва да се притеснявате, че ще е повлекана или мъжкарана. Атлетичните жени са склонни да бъдат по-малко придирчиви, когато става въпрос как изглежда мъжът. Те са по-отворени към идеята да се вгледат в неговия характер, твърдят полските изследователи. Защо? Дамите с по-малко мускули и повече маса, имат повече телесни мазнини и по този начин повече естроген, което ги прави по-склонни да търсят хубав мъж с определени гени, свързвани с физическа красота (като симетрия в чертите на лицето и силна челюст).

5. Тя може да изглежда като ледената кралица, но да се окаже тигрица в леглото.
Психолозите казват, че жените, които изглеждат хладни и резервирани, са склонни да създават по-краткотрайни романтични връзки. Освен това изследователите са открили, че „ледените кралици” всъщност не са студени личности в леглото и дори имат повече сексуални партньори от по-контактните и емоционални дами.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *