РАЗКРИТИЕ СЪС ЗАДНА ДАТА! „Стяуа“ купува орлето Хр. Златински напук на градския враг

Румънският гранд „Стяуа“ е купил орлето Христо Златински напук на градския враг „Динамо“. Разкритието направи един от директорите на клуба в разгара на скандала с футболиста, от когото някогашният носител на КЕШ се опитва безуспешно да се отърве само 4 месеца след финализирането на трансфера му от „Университатя“ /Крайова/.

„Когато тръгнаха преговорите за Златински, попитах боса Джиджи Бекали защо му е. Той ми каза, че го взима само за да не отиде при съгражданите, които точно тогава го искаха. На колебанията ми дали ще може да ни свърши работа, Джиджи отговори: „Какво ти пука дали ще помогне. Да не би ти да му плащаш заплатата. Важното е да не е в „Динамо“, и сключи сделката”, разказа Михай Стойка, който движи спортно-техническите дела в „Стяуа“.

Бившият български национал, който след няколко седмици навършва 34 г., изтърка пейката през есента, но отхвърли предложението за прекратяване на договора му, докато настоящият му работодател не му брои авансово полагаемите заплати до изтичане на контракта идното лято в размер на 35 000-40 000 евро. Хр. Златински не може да играе в друг отбор до края на кампанията, защото в хода й вече е обличал екипите на два тима, и затова не желае да си тръгне, без да бъде овъзмезден.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *