HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Разкриха имената на двама от журито на “Като две капки вода”! Изненадата е пълна!

Една от големите изненади, които продуцентът Магърдич Халваджиян и половинката от култовия тандем на “Като две капки вода” – Димитър Рачков, поднесоха беше обявяването на нов член в състава на журито.

Известният със сатиричните си превъплъщения в знаменити български личности актьор Виктор Калев ще се присъедини към звездното трио, допълвайки го с присъщата енергия, хумор и усет към имитацията.

“Ако има някой, който да може да оценява такива неща, това е Виктор. За мен той е най-великият имитатор на певци. Радвам се не само че ще участва, но и че той самият е щастлив и чака с нетърпение шоуто”, коментира Халваджиян пред Зейнеб.

Продуцентът добави, че очаква с интерес да види Рачков и Калев “от двете страни на барикадата” – в ролите на водещ и жури. “Той е изключителен професионалист. Ние сме близки приятели и се радвам, че ще бъде част от нашия екип”, отговори Рачков, добавяйки шеговито, че сценичните атаки са предвидени само за продуцента.

Двамата загатнаха, че в журито със сигурност ще присъства един познат участник и това ще бъде именно Фънки. В предстоящия сезон запомнящият се рокаджия ще има задачата да създава приемственост между нови и утвърдени членове на журито.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *