HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Разкриха невероятната трагедия на победителя от Евровизия! Спешно търси донор иначе ще умре

Победител в тазгодишната “Евровизия” стана участникът от Португалия Салвадор Собрал. Той спечели с песента Amar Pelos Dois ( “Любовта е достатъчно за двама”). Според резултатите от гласуването на журито и публиката, неговата песен е събрала най-много гласове – 758.

Основният фокус на песента бе придружен от светлинни ефекти на главната сцена, а публиката освети цялата зала с телефоните си. Португалецът официално пристигна на състезанието в Киев на 7 май, но не участва в предварителните репетиции за концерта, заради тежко заболяване на сърцето, от което страда от детска възраст, предаде “Блиц”.

До края на годината 27-годишният изпълнител трябва да е намерил и донор, съобщава РИА “Новости”.  На първата част от конкурса Салвадор не успя да стигне до главната сцена и пя отделно в специално пригодено място разположено на дансинга, тъй като излизането на сцената отнема 3 минути. В допълнение, той помоли организаторите да не хвърлят светлина върху лицето му. Въпреки всички трудности, Салвадор успя да стигне до финала и да победи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *