Разложкият адвокат Иван Димитров бори стреса в театъра, репетира ролята на ревнивец за постановката „Секс бъркотии“

Разложкият адвокат Иван Димитров се изяви като актьор пред родната публика. Скритите си артистични заложби той разкри в грандиозния концерт-спектакъл по случай 110-годишнината на читалището, режисиран от ръководителя на катедра „Хореография” в ЮЗУ доц. Георги Гаров. Иван Димитров изигра ролята на Хаджи Генчо в оперетата „Българи от старо време“, а дъщеря му Радост влезе в образа на Лила, щерката на Хаджи Генчо. Тандемът баща и дъщеря в живота и на сцената показа перфектен синхрон със солистите Лиляна Бангеева и Владимир Белчев и предизвика фурор в залата на читалището.

Адвокат Иван Димитров сподели, че като ученик бил главен рецитатор на гимназията, а отскоро се записал в театралния състав на читалището и усилено репетира за постановката „Секс бъркотии“, в която играе ревнив съпруг. 

„Това е моят начин да се разтоваря от стреса и напрежението, които трупам покрай работата ми, свързана с проблемите на хората от политическите    коварства и безумия. В самодейния театър се пренасям в друг свят, в който изпитвам истинско удоволствие от цялата си душа и сърце“, призна Иван Димитров, който е председател на ДСБ – Разлог.

Дъщеря му Радост, която е танцьорка в ансамбъл „Разложанче“, също е завладяна от Мелпомена и с нейни приятели правят младежка театрална трупа към читалището.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *