HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

РАЗТЪРСВАЩА ДРАМА! Цвети Стоянова проговори за инцидента, при който полетя от 6-ия етаж: Мама ме спаси от смъртта!

Златното момиче от ансамбъла ни по художествена гимнастика Цвети Стоянова проговори за трагичния инцидент, който й се случи преди почти година, пред списание “Umbrella bar”. Бившата национална състезателка по художествена гимнастика падна от 6-ия етаж миналата година в столичния квартал “Надежда”, като няколко месеца беше на ръба между живота и смъртта, но успя да се възстанови и сега изглежда прекрасно.
“Фактът, че съм жива, се дължи на някаква помощ от страна на мама, която загубих едва на 10 години. На нея посвещавах и всяка своя победа”, казва Цвети, цитирана от Пик. „Определено нямам друго обяснение, освен нейната намеса. Наистина бях между живота и смъртта и в момента на падането, и по време на възстановяването ми, когато бях толкова зле, че не пускаха никакви външни хора, за да не внесат микроби, които да са фатални за мен. Цялата бях в тръбички, изолирана в стъклена, стерилна стая. Бях неадекватна от медикаментите, които приемах. Стопих се с 20 килограма, от 55 до 35. Толкова бях изтощена, че не можех да комуникирам с близките си.“

Цвети обаче призна, че това съвсем не е бил най-тежкият момент от живота й:”Много хора смятат, че това е било най-тежкото нещо, което ми се е случвало, но ако трябва да сравнявам трагедиите в живота си, съвсем не е най-тежкото. Освен майка си, която загубих едва на 10 години, след това почина и дядо ми, който ми беше като баща. Той ме отгледа заедно с баба ми. Много голяма загуба беше това за мен, бях на 17. Най-тежък обаче бих нарекла момента, в който брат ми имаше сериозни здравословни проблеми”, разква още Цвети.

В момента Цвети се занимава с ежедневните си рехабилитационни процедури, тъй като има все още силна болка в гърба, в следствие на множеството пирони, които има в гръбнака. Не може да движи и левия си крак, и най-вероятно това ще остане завинаги, тъй като има засегнат нерв на гръбнака. И все пак, важното е, че Цвети се чувства добре, има любовта на приятеля си Александър Любенов, който е футболист и смело продължава напред с живота си.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *