HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

РАЗТЪРСВАЩА ТРАГЕДИЯ! Млад мъж увисна на бесилото, не издържа да сбъдне мечтата си

Кандидат за пожарникар от Елена е намерен обесен със сезал на дърво в гората край село Яковци, където бил отишъл при дядо си, съобщава “Борба”.

Преди около 3 месеца 25-годишният мъж спечелил конкурс за пожарникар и водач на специализиран автомобил. Той успешно издържал и задължителните психотестове. Когато дошло време наскоро да замине на обучение в специализирана школа, мераклията за огнеборец внезапно се отказал. Пред ръководството на Областната дирекция по пожарна безопасност и защита на населението във Велико Търново, младежът заявил: „Не искам да ходя на обучение! Това не е за мен!“.

Въпреки че успял да спечели конкурса, на който се явили около 20 кандидати, правело впечатление, че младият мъж е странен и като че ли живее в собствен свят. Преди той казвал на всичките си познати в Елена, че му е детска мечта да стане огнеборец. Бил ерген и през последните месеци страдал от видимо психично разстройство. Заради това отишъл при дядо си в Яковци, но излязъл и повече не се върнал. Бил е открит от гъбари в района, които се обадили на тел. 112. Предсмъртно писмо младият мъж не е оставил.

„В момента се изясняват причините за самоубийството. Сред версиите са несподелена любов или дълбока депресия“, коментират разследващи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *