Разтърсваща трагедия! 16-г. момче загуби битката със смъртта, съкрушената му приятелка през сълзи: Лети високо, винаги ще те обичам

16-годишният Блейк Уорд бил отнесен от течението по време на семейна почивка в Уелс. Момчето било спасено, но лекарите се оказали безсилни да го върнат към живот. Блейк бил един от тримата тийнейджъри, които са пострадали във водата в този ден. Момчето било откарано в детската болница Alder Hey и включено към животоподдържаща апаратура. Пет дни смазаното от мъка семейство живеело с надеждата, че ще се случи чудо и със свито сърце чакало решението на лекарите.  В крайна сметка лекарите решили да изключат Блейк от апаратите, защото в резултат на инцидента мозъкът му бил силно увреден.

Но не само роднините преживявали тежко инцидента с момчето. Блейк си имал приятелка. През цялото време 15-годишната Стефани седяла плътно до леглото на младежа.  Кой е казал, че децата не могат да обичат? Първата любов е най-силна, чиста и запомняща се. Затова и за момичето инцидентът с Блейк бил голям удар.

След смъртта на любимия си, Стефани написала на профила си във Фейсбук сърцераздирателна снимка от болничната стая. Кадърът е направен няколко минути, след като момчето било изключено от животоподдържащата апаратура. Стефани е легнала в леглото на голямата си любов и е положила глава на гърдите му.

“Днес беше най-тежкият ми ден, който никога няма да мога да забравя. Вчера ни казаха, че Блейк никога няма да се възстанови, че мозъкът му е увреден. И се наложи да вземем трудно решение – да го изключим от апаратурата и да го пуснем”, споделя младото момиче.

Стефани добавя, че за нея Блейк е бил особен човек, с когото е успяла да сподели както лошото, така и доброто. По думите й, той бил любящ и грижовен и винаги бил готово да се притече на помощ.

“Знайте, че Блейк почина, заобиколен от близките си. Той ще остане завинаги в сърцето ми. Лети високо, момче. Ще направя всичко възможно, за да се гордееш с мен! Обичам те и винаги ще те обичам!”, казва съкрушената от болка Стефани.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *