Райна изяде с парцалите bTV водещ

Не се е родил мъжът, който да превъзпита певицата Райна. В това се убедиха зрители на bTV, след като пилето на поп фолка изяде с парцалите водещ, който по думите й задавал нетактични въпроси. 

Райна изненадващо обяви, че е обвързана жена, но категорично даде да се разбере, че мъжът до нея няма да одобри да говори за отношенията им.

Припомняме, че последната връзка, която Райна обяви пред публиката, бе с ММА боеца Валери Тюлеков, с който се раздели преди повече от година, при това шумно с намесата на полицията. От тогава тя не се е показвала с кавалер, въпреки че със сигурност не й липсват ухажори, защото изглежда перфектно. “Последните 10 години в медиите всеки месец ми „слагат“ силикон, поне е безплатен. Нямам, все още нямам! Нямам интервенции в тази част на тялото“, призна певицата.

За фигурата си полага усилия и във фитнеса, но не прекалява. „Два пъти седмично – максимум. Скучно ми е, без инструктор съм, не обичам много да ме командват! Не подлежа на контрол, честно казано“ – каза Райна. Тя не харесва и най-известния си прякор “Пилето на фолка”, както е известна още от времето на връзката си с Константин, който я наричаше по този начин. „Това беше в далечната 2009-а година. Вече не съм пиле, а лебед“ .

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. поп Нафърфорий

    Да ми яде… патката, ще си остане стара мома и след няколко години ще си плаща някой да я аргасва!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *