Refan-728×90-July-2019

Райна събра тен на остров Боракай, певицата е на вълната на любовта

Певицата Райна се отдаде на романтика. Наскоро тя се завърна от почивка във Филипините и публикува снимки в профила си в Instagram.

Изпълнителката, която в последно време се е ориентирала към народните песни, се е снимала на фона на страхотния залез на остров Боракай. На един от кадрите тя тича по бански по плажа.

По всичко личи, че певицата е използвала красотата на Филипините, за да си направи нова фотосесия. Най-вероятно Райна и приятелят й Валери Тюленков са избрали приказното кътче, за да си подарят незабравимо изживяване за Свети Валентин.

Певицата продължава да „лети“ на крилете на любовта. Вчера тя е написала във Facebook: „Един мъж трябва да е достатъчно възрастен, за да не му е до игрички и лъжи. Достатъчно млад, за да има жажда за живот, и на моменти да е дете, за да те кара да се смееш. Трябва да е достатъчно силен, за да те понесе на ръце, и достатъчно слаб, да може да заплаче… за любов. Трябва да е готов да даде всичко свое за теб“. Според статуса й, истинските мъже не се познават по цифрите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *