Рачков затвори Мария в КЛЕТКА! На какво е готова водещата само за да му угоди?

Откакто Мария Игнатова се върна при актьора Димитър Рачков, тв водещата тотално се е променила. Блондинката не излиза от къщи, обърнала е гръб на приятелите си от мъжки пол и вече не стъпва в нощен клуб.

„Ревността на Рачков я затвори в клетка“, коментират със съжаление познати.

Факт е, че откакто са заедно, актрисата не е излизала на традиционните вечери по женски в клуба на най-близката си приятелка – дизайнерката Кремена Халваджиян. Доскоро двете често бяха засичани да купонясват до сутринта в заведението.

Оказва се обаче, че именно това бил един от сериозните проблеми, разделили Рачков и Мария преди 2 години. Комикът бил изключително ревнив и не одобрявал „излизанията по женски“ на половинката си. „Задушаваше я с ревността си.

Звънеше й посред нощ да я пита няма ли да се прибира вече. Е, вярно, че и тя му е давала поводи да се съмнява в нея през годините, но той прекаляваше“, разказват приятелки на Игнатова. Отказът на тв водещата да го дари с дете допълнително влошил отношенията им и в крайна сметка се стигна до раздяла, пише Галерия“.

Когато преди два месеца отново се събраха, актьорите си обещали да отстранят старите проблеми. Рачков щял да работи върху ревността си, а Мария – да помисли за бебе. По всичко личи обаче, че по-склонната към компромиси е Игнатова. Тя пренебрегнала себе си и тоталноспряла социалните си контакти, за да не дразни комика. А според последната клюка дори се е свързала с ин витро клиника, решена да роди бебе на Рачков.

Близки до актрисата изразяват скептицизъм по отношение на сдобряването им. „Вълкът козината си мени, но нрава – не. Митко е болен от ревност, а Мария няма да издържи още дълго без свободата си“, клатят глава запознати.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *