Ревнивец уби бившата си и рани тежко дъщеря й, но не посмя да се гръмне

58-годишен обзет от ревност италианец простреля фатално бившата си приятелка и рани тежко с пистолет дъщеря й в кървава вендета в жилищен комплекс Торино, съобщи агенция АНСА, цитирани от Дарик. Над 2 часа траяло преследването на Никола Чирило, преди той да се предаде на карабинерите, придружен от адвокатката си. Убиецът, който постоянно имал пристъпи на ревност, избягал с „Форд Фюжън“. Полицията блокирала квартала, включил се и хеликоптер, и онзи осъзнал, че е в капан.

Не е изяснена причината за убийството на 54-годишната Кристина Месина, с която живеят разделени от 4 г. Нападателят позвънил на вратата на бившата си приятелка, отворила дъщеря й, която той прострелял с 2 куршума в гърдите. После догонил майката на балкона, където я убил с изстрел в главата.

Пред карабинерите пенсионерът обяснил, че смятал да се самоубие, но не му достигнала смелост. Все още не е ясно как се е сдобил с оръжието.

29-годишната Джюси, дъщеря на Кристина, била транспортирана в тежко състояние в спешното отделение на торинската болница „Молинете“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *