Ревниво гадже закла млада талантлива дизайнерка!

Британецът Хари Дилън служил в Афганистан, но в него не било открито някакво заболяване, което би могло да обясни странното му поведение.

С 24-годишната дизайнерка Алис Раглъс той се запознал в социалната мрежа и девойката му отговорила с взаимност на чувствата.

Отначало всичко вървяло прекрасно, но скоро младежът започнал да ожесточено да я ревнува. Хари Дилън я питал например защо и за кого се гримира, а освен това й пишел със собствената си кръв. Алис разбирала, че отношенията им не могат да продължават по този начин, въпреки че, както и преди тя го обичала.

След неминуемата им раздяла, момичето неведнъж говорила с полицията по повод на Дилън. Отначало младият мъж й оставял цветя и бонбони пред вратата, прокрадвайки се през нощта в двора на къщата й. След това изпращал на дизайнерката снимки от армейската служба и й изпращал писма. Заради натрапчивото поведение на Дилън, командирът му му забранил да се приближава до бедната девойка. Но мъжът не преставал, а пък на Алис й било жал за него и молила полицаите да не го арестуват.

В крайна сметка, Дилън не издържал и влязъл в апартамента на Алис. Военният си помислил, че тя се приготвя да се види с друг мъж и й прерязал гърлото като оставил кръвта й да изтича във ваната. Междувпрочем, самият Дилън неведнъж изневерявал на момичето, ползвайки сайтове за запознанства. Една от любовниците му съобщила това на Алис, но тя се стараела да не го тревожи. Според думите на приятелите на убитата, Дилън я е шантажирал емоционално няколко месеца, за да се срещат отново.

Той й изпращал снимки как плаче, пишел на нейната майка, за да ги помири. Освен това убиецът я заплашвал, че ще публикува нейни голи снимки в социалната мрежа.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *