Редуцираха автобусите между Радомир и Перник

Граждани, пътуващи по автобусната линия Радомир-Перник, се оплакват, че има промяна в разписанието на автобусите и някои курсове вече не се изпълняват. Имало залепени разписания на спирките, без да се знае на кой превозвач са. От община Радомир съобщиха какви промени в движението са предприети.

Във връзка с обявеното извънредно положение, преустановяване на учебни занятия, на определен вид дейности и нарастваща опасност от разпространение на COVID-19, както и препоръките на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщения в извънредно положение в цялата страна и поради силно намаления пътникопоток временно се редуцира автобусният транспорт и същият ще обслужва пътници с редуцирано разписание, съобщиха от община Радомир. Автобусна линия Радомир – Дрен: преустановява се изпълнението на курса в 12:00 часа; Автобусна линия Радомир – Долни Раковец: преустановява се изпълнението на курса в 10:20 часа; Автобусна линия Радомир – Касилаг: преустановява се изпълнението на курсовете; Автобусна линия Радомир – Извор: преустановява се изпълнението на курсовете; Автобусна линия Перник – Радомир: преустановяват се изпълнението на следните курсове:

– от гр. Радомир за гр. Перник с часове на тръгване в 6:00; 9:00; 12:00; 16:00; 18:00; 20:00;

– от гр. Перник за гр. Радомир с часове на тръгване в 6:30; 9:30; 12:30; 16:30; 20:30;

– автобусна линия Касилаг – София и автобусна линия Извор – София, временно се редуцират, както следва:

– курсовете в 7:10 и 15:40 часа ще се изпълняват от с. Касилаг през с. Извор за гр. София. Връщане от гр. София в 10:15 и 18:15 часа.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *