Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019
Refan-728×90-July-2019

Рекорд! 15 кандидати за библиотекар в училище, назначиха филоложката М. Костадинова

Рекорден брой от 15 кандидати се конкурираха за едно вакантно място – библиотекар във Второ основно училище “Христо Смирненски” в Сандански. Директорът на училището Евдокия Георгиева поясни, че е спазена процедурата и документи за участие в законоустановения срок, който бе 4 юли, са подали 15 кандидати, като сред тях имало и със средно образование.

Ето какво съобщи още директорката: Кандидатите, които не отговарят на изискванията, не получиха одобрение от назначената от мен комисия. Мястото е обявено в дирекция “Бюро по труда” в Сандански, качено е на сайта на РУО в Благоевград. Комисията излезе с протокол, като класира на първо място Милена Костадинова. Тя е със завършено висше образование българска филология. Липсваха кандидати със специалност библиотекар и за това комисията е класирала на първо място М. Костадинова”.

Вчера със заповед на директора Е. Георгиева е издадена заповед за назначаване на М. Костадинова на вакантната длъжност библиотекар. До назначаването на нов библиотекар във Второ основно училище се стигна, след като досегашният библиотекар излезе в заслужена пенсия.

ЛИДИЯ МАНЕВА 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *