Ресторантьор от Сандански изненада съпругата си с лека кола, подарък за рождения ден

Известният ресторантьор от Сандански Иван Шейтанов сюрпризира съпругата си Ваня с лек автомобил за рождения й ден. Изненадата е пазена в тайна до последния момент – тържествения обяд.  Фордът е бил паркиран пред ресторанта в Ново село в Македония, украсен с надпис „Честит рожден ден, Ваня”.

На тържеството, което е било в тесен семеен кръг, на внучката Вики се паднала честта да подари ключодържател с марката на форда, а съпругът Иван връчил на Ваня комплекта ключове. Ритуалът бил ознаменуван с гръм на бутилка шампанско.

Щастливата Ваня, която работи като медицинска сестра в МБАЛ „Югозападна болница” – Сандански, в отделението по травматология, не скри радостта си от големия подарък. „Бях изненадана приятно, не съм очаквала, че ще получа подарък лек автомобил. Много пъти сме си говорили, че искам да имам лична кола, за да пътувам с нея до работата. Шофирала съм по-малък клас автомобил – „Опел Астра”. Сега с новото возило се чувствам по-стабилно на пътя”, каза Ваня пред „Струма”.

Съпругът й Иван сподели, че идеята се е родила спонтанно. „Аз от няколко години се занимавам с продажба на автомобили втора ръка. Попадна ми изгодна кола и реших да я запазя за съпругата си, вместо да я продавам. За мен радостта и голяма, защото усетих, че Ваня бе приятно изненадана от подаръка”, каза Иван.

ЛИДИЯ МАНЕВА

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *