РЕСТО „1 КЪМ 1“ ЗА МИНАЛИЯ СЕЗОН! Плетена отмъсти на Слащен с хванат нередовен футболист, служебна загуба и 200 лв. глоба, уцелиха с камък рефер в Рибново

Ръководството на ФК „Плетена“ отмъсти по схемата „1 към 1“ на ФК „Слащен“ за хванат нередовен футболист, довел до служебна загуба. Миналия сезон слащенци установиха, че при съперника под чуждо име играе друг състезател, жалваха се пред Спортно-техническата комисия /СТК/ към Областния съвет на БФС – Благоевград и взеха победа с 3:0 по административен път. Разкритото нарушение пък коства 200 лева глоба на провинилия се клуб. В VІ кръг от настоящата кампания в зона „Места Изток“ на пиринската бундеслига „Слащен“ надви „Плетена“ с 1:0, ала разузнаването на гостите проработи и те предоставиха снимков материал в областната централа, с който доказаха, че домакините са ползвали човек, който не е редовно картотекиран и ползва чужда фланелка. СТК към ОС на БФС – Благоевград реагира аналогично – присъди победа с 3:0 на ФК „Плетена“ и намали финансовата мощ на ФК „Слащен“ с 200 лв., които вероятно ще бъдат платени в началото на следващия сезон.

С хепиенд за главния рефер и домакините от „Родопа“ завърши фенското безумие в края на мача с лидера „Дебрен“ в с. Рибново от същата група. Гостите паднаха с 1:2, което бе първото им поражение след 5 поредни успеха. Техните опоненти обаче можеха да се простят с трите точки, ако хвърленият камък от пишман запалянко бе ударил по-лошо представителя на Съдийската колегия в Разлог. Арбитърът не пострада сериозно и довърши сблъсъка, спасявайки срещата и актива на „Родопа“. Необмислената постъпка обаче донесе на рибновци 1 мач лишаване от домакинство и 187.50 лв. глоба, официализирани от Дисциплинарната комисия към ОС на БФС – Благоевград.

ИВАН ДИМИТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *