Ретрограден Марс и две пълни Луни за месец – какво казват звездите

„Ретроградните планети, когато се тълкуват, се тълкуват като вайкане, защото живее в екстровертна норма, в която човек е свикал да следва колективната истина. Ретроградните планети казват: „Злото не е навън, обърни се навътре в себе си и виж какъв е проблемът”, каза астрологът Хули Лeонис в ефира на NOVA. 

В момента Марс е ретрограден, а това ще съвпадне с ретрограден Меркурий. При ретрограден Марс хората са груби, нетактични и склонни към скандал. Идеята, според Хули Леонис, е да направим енергийно лечение на гнева в себе си и да разберем защо сме гневни.

През октомври има и две пълни луни, а на 31 октомври предстои синя луна в знака на Телеца. Смята се, че това е негативен знак.

„Тази година има много спусъци, които ни карат да усетим себе си и да стигнем до собствената си истина. Кризи в обществото се случват на всеки 40 години. Това е съвсем нормално. Друг вид кризи, освен тази с коронавируса, ще има, но не в такива аспекти. Идеята е в момента човек да намери правилното си място в обществото и да се почувства добре. Имаме съвпад на Юпитер и Сатурн в края на година, което се очаква да се спусък за нещо позитивно, за нова енергия и трансформация”, обясни той.

В януари пък ще има пет планети в знака на Водолея – това е нова енергия, ново начало. Хората обаче забравят, че за всяко начало има край, а не са готови да „пускат”, обясни Хули Леонис.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *