Ретрограден Меркурий – хаос за едни, щастие за други

„Хората, родени в ретрограден Меркурий, би трябвало да имат успех. Ако решат например да си купят кола, това трябва да е за добро“. Това заяви пред Bulgaria ON AIR ясновидецът Роберто Методиев. По думите му, ретроградната фаза на Меркурий ще донесе хаос за едни, но пък други ще имат късмет.

„Ретроградният Меркурий ни обръща навътре и дава по-общ поглед върху нещата“, обясни от своя страна нумерологът Ели Маринова.

Когато планетата влезе в такъв период, е добре човек да си направи равносметка за това какво е добре да върши и какво не по време на него. Не бива да започва нови дела по темата на съответната планета, обясни тя. Експертът поясни, че слънчевото затъмнение на 2 юли и частичното лунно на 16-17 ще променят коренно нещата при много представители на зодиака.

„И двете затъмнения са по оста Рак-Козирог, а България е под Козирог. Освен това имаме 8 планети, които могат да бъдат ретроградни. А през юли пет от тях са ретроградни. Меркурий е най-малкия ни проблем“, смята Маринова.

Както вече писахме, Меркурий навлезе в ретроградната си фаза на 7 юли. До 18 юли той ще остане в знака Лъв.

Очаква се планетата да бъде в знака Рак от 19 до 31 юли. Тогава най-големи промени ще има за хората със зодиите Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог.

Експертите посъветваха до края на месеца да внимаваме какви решения взимаме, да овладеем егото си и да преосмислим някои наши минали постъпки.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *