РЗС: Атанас Стоянов през цялата кампания не даде оценка за управлението на Котев! Ще има ли коалиция ГЕРБ-ВМРО на балотажа в Сандански?

Продължават предизборните срещи на Яне Янев и екипа му в града и съставните села. Все повече хора споделят, че парите, които се раздават, са откраднати, и всеки, независимо от кого и колко е взел, ще гласува за цялостна промяна на модела на управление в Сандански.

В Петрово, Катунци и Яново РЗС ще бъде първа политическа сила, защото на хората им е дошло до гуша от мизерията на модела Тотев-Котев и от наглия деребей Ангов, и само чакат 27-ми, за да ги накажат.

В Дамяница, Джигурово и Поленица хората очакват промяна и показаха, че няма да се поддадат на внушения и провокации, защото се изправяха с лицата си на събранията и поставяха на дневен ред конкретни проблеми, свързани с безхаберието на управляващите.

Хората припомняха, че преди 4 години Атанас Стоянов от ВМРО е водил по събранията Кирил Котев като доведено дете и той го е направил кмет, а в замяна ВМРО са получили зам. кмет и свои представители в общината и общинските дружества. Затова сега, в навечерието на изборите, възниква въпросът дали Котев и Стоянов няма отново да направят комбина и да се съюзят срещу Яне Янев, както това се случи на миналите избори.

На свой ред Яне Янев отговори: “Ние от РЗС и коалиция сме категорично срещу проваления кмет Кирил Котев и групировката му. А ВМРО мълчи, защо ли” Нека кажат и те коалицията ГЕРБ-ВМРО на национално ниво важи ли за Сандански””.
ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ НА РЗС

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *