РЗС: Огромният интерес на срещите с Яне Янев в града и селата е силен знак за промяна в управлението на общината!

Яне Янев и неговият екип от РЗС и коалиция за два дни проведоха повече от десет събрания в града и съставните села на община Сандански. В кв. „Крайречен” жителите бяха категорични с реторичните си въпроси:

  • В кой век живеем, от реката цяло лято идва зловонна миризма, кварталът е потънал в мръсотия и мизерия, не смеем да си пуснем децата на тая детска площадка, обрасла с треволяци и пълна с кърлежи и комари…
  • Кога ще ни узаконят гаражите, кога ще изчистят около трафпоста, ще измият ли поне веднъж на 4 години улиците ни?

Яне Янев представи основните аспекти от програмата си и разясни как Сандански от занемарен и пълен с проблеми град може да си върне славата и да се превърне в модерен и богат град на достойни хора. Обясни в детайли какво възнамерява да направи в кв. „Крайречен”, ако получи доверието на съгражданите си, и подчерта, че може да се реши проблемът с вонящата част на реката.

В с. Пирин Яне Янев бе посрещнат като свой човек, като истински приятел на жителите в това китно планинско селце. „Бабите от с. Пирин са самородно злато на общината и трябва да им създадем условия за по-добър живот. Ако спечелим изборите, в с. Пирин ще има нов водопровод, читалище и рехабилитиран път. Село Пирин трябва да стане защитено туристическо селище заради уникалния бит на хората тук”, подчерта още Яне Янев.

Пред работещи в шивашката индустрия Яне Янев разясни своя проект за създаване на шивашки клъстър с цел по-високи доходи в бранша и каза, че Сандански се нуждае от изцяло нов облик и по-висок стандарт на живот. Присъстващите му зададоха десетки въпроси, в това число и за качеството на здравеопазването в Сандански.

В отговор Янев заяви: „Няма да допусна повече един-двама доктори в болницата да правят експерименти с хората като с опитни мишки, за да трупат пачки с цената на човешки съдби и животи. Ще положа усилия за ново и модерно оборудване и завръщането на кадърните лекари в болницата ни“.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *