HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Родените в Англия тризнаци вече са граждани на Дупница, обявиха ги за талисман на града

Тризнаците Айс, Мей и Фюриън Капитански, родени в Лондон, вече официално са граждани на Дупница. Днес майката на малчуганите Радостина Капитанска получи официално актовете им за раждане в общината. Тя беше съпроводена от двете баби на тризнаците – Силвия и Димитрина.

Тризнаците привличаха погледите на дупничани и с количката, с която майката ги вози по улиците на града, която прилича на малък файтон. Всички чиновници в общината се радваха на малчуганите и с интерес разглеждаха и атрактивната количка за трите бебета.

Бащата Иван Капитански не успя да дойде със семейството си в община Дупница за регистрирането на тризнаците, тъй като заради служебен ангажимент е отлетял за Англия, където е треньор на известния детски футболен отбор “Брайтън”.

Зам. кметът на Дупница Красимир Георгиев връчи на тризнаците документите, както и подаръци от общината. Той се обърна към майката Радостина Капитанска с думите: “Тризнаците вече сме ги определили за талисмани на Дупница. Пожелавам много да ви радват и да ви носят щастие във всеки един миг”.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *