Родители: Благодарим на д-р Камбитов, че осигури дом на художествената гимнастика в Благоевград, преди години дори и не сме си помисляли, че децата могат да практикуват този спорт тук

„Допълнителна база ще бъде предоставена за тренировки на КХГ „Пирин“. Това заяви на среща с родители на деца, трениращи художествена гимнастика, кандидатът за кмет за трети мандат на Благоевград, издигнат от ПП ГЕРБ, д-р Атанас Камбитов. Той пое ангажимент да бъдат предвидени часове за тренировки и в зала „Скаптопара“, като занятията в III OУ „Д. Талев“ също ще продължат. „Вървим към кардинално решение по отношение на предоставяне на допълнителни спортни бази. Всяка година строим, ще направим и още зали за спорт. В по-мащабен план имаме амбицията да изградим и мултифункционален спортен комплекс, с лекоатлетическа писта и зали с всички необходими условия“, каза д-р Камбитов.

Родителите подчертаха, че срещат абсолютно разбиране и подкрепа в лицето на д-р Камбитов.  „Благодарим ви! Преди пет години дори не сме си помисляли, че нашите децата ще тренират художествена гимнастика, а вече са част от този красив спорт и печелят награди. Благодарим за подкрепата, вярваме, че и занапред ще е така. Все още сме малък клуб, но имаме сериозни амбиции. Искаме децата ни да тренират всеки ден“, подчертаха родителите.

Преди срещата д-р Атанас Камбитов връчи купи на призьорите и грамоти на отборите в ІІІ държавен турнир по художествена гимнастика за купите на община Благоевград „Купа Пирин“ и международен турнир “Приятели“ /сн. 1 и 2/.

ИВАН ПЕТРОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *