Родители в шок! Дъщеря им ги разори

Дъщеря призна, че е похарчила всичките спестявания на своите родители в размер на 179 000 британски лири, след като те продали своя дом и тръгнали на пътешествие. Мелиса Хампхрейс, 33-годишна жителка на английския град Челмсдорд, злоупотреби с доверието на своите родители, похарчвайки всичките им спестявания за шопинг, пише в. “Дейли Мейл”. По време на пътешествието им из Европа съпрузите открили, че не могат да изтеглят никакви пари от сметката си и решили да проведат разследване. Впоследствие станало ясно, че всичките пари били похарчени от дъщеря им, която също си направила няколко кредитни карти.

Мелиса бе призната за виновна в мошеничество по време на съдебен процес, състоял се миналия петък. Съдията, произнасяйки присъдата, каза, че фактът, че жертви на престъплението са собствените ѝ родители, само утежнява престъплението. Оказало се, че Мелиса крала пари от мама и тате в течение на няколко месеца, а крайната сума достигнала почти 200 000 британски лири.

Защитата на подсъдимата настоя за проверка при психолог, опитвайки се да акцентира върху това, че самите родители са нанесли психологична травма, често оставяйки я без необходимото внимание. В момента Мелиса е под домашен арест, пише блиц. През ноември тя трябва отново да се изправи пред съда, за да чуе окончателната си присъда.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *