Родните баровци треперят от ужас след удара с похищението на Адриан!

От похищение треперят масово бизнесмените в България след успешния удар на новата банда за отвличания. Кошмарът на заможните нашенци се завръща 8 години години след като беше разбита зловещата група “Наглите”.

Само за няколко години страховитата група за отвличания успя да всее истински ужас със зверствата, които извършавата. В списъка им бяха едни от най-богатите хора у нас, които решили да не ползват услугите на охранители. В списъка им са Ангел Бончев и съпругата му Камелия. Под ударите на жестоката група попадна и синът на бившия транспортен министър Вилхелм Краус, Михаил, за когото са платени 300 хиляди евро. Бизнесменът Киро Киров и до днес не може да забрави ужаса от отвличането, като той бе откупен за сумата от 517 хиляди евро.

Сториетлния предприемач Мехмед Чакър, който също бе отвлечен от “Наглите”, бе пуснат срещу сумата от 250 хиляди лева. Малкият Джордо Марков също не бе пощаден от бандидите, пише Пик. Едва 14-годишен той бе държан в плен, докато за него не бяха платени 200 хиляди евро.

С днешна дата всички експерти и антимафоти са сигурни, че се е появила нова група за отвличания, която има за цел да изкара бързи пари и нямали нищо общо с “Наглите”. Бащата на отвлеченото момче Тони Златков заяви, че вече имат солидна охрана, нещо за което преди ужасяващата случка не е и помислял, защото са водели нормален и спокоен живот.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *