ПРОГНОЗА НА „СТРУМА” СЕ ПОТВЪРДИ! Криминалистът Добромир Панайотов оглави Охранителна полиция – Сандански, А. Бакалов вече ще ръководи участъка в с. Катунци

Началник на Охранителна полиция в Сандански вече е криминалистът Добромир Панайотов. Досегашният, който изпълняваше тази длъжност, бе Андон Бакалов. Той вече ще ръководи участъка в санданското село Катунци, а Васил Трендафилов, който беше началник в Катунци, става шеф на РУ – Кресна.

За настоящата рокада вестник „Струма” пръв съобщи, но днес вече тя е факт.

Новият началник на Охранителна полиция Д. Панайотов е от известна фамилия в Сандански, той е син на пенсионирания дългогодишен експерт по транспорта в общината Васил Панайотов. Съпругата му Гергана е управител на хотелски комплекс “Синтика” и е секретар на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в община Сандански, чийто временен председател е Арбен Караджа. Майката на Добромир Панайотов е управител на общинско дружество Медико-клинична лаборатория в Сандански.

До рокадите се стигна, след като бившият началник на полицейския участък в Кресна Стоичко Калаузки бе уволнен дисциплинарно със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в Благоевград комисар Дойчин Дойчинов. Най-тежкото наказание е наложено след дисциплинарна проверка, образувана във връзка с нарушение на Закона за движение по пътищата на полицейския началник.

През юли Калаузки е засечен от пътни полицаи, че управлява личния си автомобил “Хонда” без задължителната застраховка “Гражданска отговорност”, която изтекла преди около 9 месеца, поради което бил служебно дерегистриран.

След това Кресна бе под надзора на началника на РУ – Сандански Борис Щурков, който от днес вече ще има колега в Кресна, тъй като районът е доста голям.

ЕКИП „СТРУМА”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *