РОКАДИ В ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД! Директорът на „Местни данъци и такси“ Р. Христова напусна, досегашният главен финансист Р. Зъкова преместена в отдел „Европроекти и програми“

Директорът на дирекция „Местни данъци и такси“ в община Благоевград Росица Христова изненадващо напусна поста. Мотивите й били лични, а заповедта за раздяла по взаимно съгласие вече е подписана от кмета Р. Томов. На мястото й е назначен вр.и.д. кметът Иво Николов, който оглавяваше дирекцията, преди да седне в креслото на зам. кмет в екипа „Камбитов“.

На нова длъжност вече е и главният финансист на кметството Румяна Зъкова , тя е преместена в отдел „Европроекти и програми“ до приемане на новата структура на Общинска администрация от ОбС. Мястото й е заето от Костадин Шумантов , ръководил финансовата политика в общината в екипа на кмета К. Паскалев.

Последното ново назначение, засега, е на Пролет Трифонова, която бе PR на щаба на Р. Томов по време на кандидаткметската му кампания, тя ще продължи да изпълнява функциите, но вече като общински служител.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *