HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

РОМАНТИЧЕН ГОДЕЖ СЛЕД ОНЛАЙН ЗАПОЗНАНСТВО! ЮЗУ абсолвент танцува и се би за любимата си на площада в Благоевград, преди да й предложи

24-годишният абсолвент по химия и физика в ЮЗУ „Н. Рилски“ Елдин танцува и се би за любимата си Сениха в центъра на Благоевград, а накрая й предложи брак. Девойката невярващо гледаше в началото екшъна, а като осъзна, че всичко е специално за нея, се просълзи.

За оригиналното предложение за годеж студентът се подготвял старателно в продължение на месец, ако не се брои пръстенът, който купил още преди 3 месеца от Англия. Младият мъж е от Гоцеделчевско, завършил семестриално ЮЗУ преди година и половина и заминал да поработи на Острова. В края на зимата решил да се прибере, за да свърши две много важни неща в живота си – да финализира обучението си, като се дипломира, и да поиска ръката на приятелката си Сениха.

„Запознахме се преди 2 години онлайн. Тя е микробиолог и работи в София. Щом я видях, разбрах, че това е Тя!“, разказа щастливият кандидат-младоженец. Искал предложението да е незабравимо и след 20 или 40 години да се сещат колко млади и луди са били. Педантично изпипал всички детайли, като поръчал на шивачка голямо платно с надпис „Ще се омъжиш ли за мен“, уговорил управителя на заведението приятелите му от детинство да разпънат плаката в точния момент и пуснал искане до община Благоевград да му разрешат да изиграе замисления етюд на площада пред мол „Ларго”, защото е обществено място и да няма непредвидени изненадващи реакции.

„Като студент бях във формацията за хип-хоп танци „Ескрю“ и реших първата част да е танц специално за нея“, обясни Еди. Потърсил съдействието на познатите си Емилиан, Добри и Крис от група „The Goblinz Crew”, които пък се занимават с брейк, и заедно направили хореографията. Тъй като отскоро тренира ММА в клуб IPON в Благоевград, искал да вмъкне нещо от боя, за което му помогнал Николай Александров. Един месец тренирали 3-минутния екшън, за да се получи отлично.

Всички успели да опазят тайната от Сениха, а последна в заговора се включила братовчедка й, която получила важната задача задължително да осигури присъствието й на площада в Благоевград.

„Бях сигурен, че ще каже „да“, признава Еди.

Пръстенът станал като по калъп, а Сениха наистина приела.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *