HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Роро имал източен вирус, не обичал да пие лекарства

След няколко дневно боледуване миналия петък почина популярният телевизионен водещ Радослав Кавалджиев, по-известен като Роро. Като причина за смъртта му беше посочен неизвестен близкоизточен вирус, припомня vesti.bg.

Той беше приет в болница, след като се върна от двуседмична почивка на остров Бали.Близката му приятелка Руми Иванова коментира, че дни преди той да влезе в болница, се чула с него, а той действително й казал, че е зле: „А той не се оплакваше… Щом го каза, значи наистина е зле. С него споделяхме не само, че работим в една и съща медия, а и че и аз като него не пия лекарства. И съм доста упорита. И смятам, че една от причините за трагедията е доста нелепа, от един инат той да не вземе навреме мерки“, коментира тя пред “Часът на Милен Цветков”.

Тя разказа, че по време на рафтинг там той паднал от лодка, което го стресирало допълнително: „Около 30 секунди е бил под вода. И все си мисля, че всякакви вируси може да има в тази вода“, допълни Лара Златарева.

Доц. Д-р Атанас Мангъров, специалист по инфекциозни болести заяви, че „ако пътувате в Бали, може да се мисли за някоя от тропическите трески…Или ухапване от комари“, допълни “24 часа”.

Инкбукационният период бил именно две седмици, коментира още медикът.

Той разкри, че „тъй като в нашата част на света тези болести ги няма, понякога е проблем тук да се направи и изследване за такова нещо“. „Няма тестове. Но и да се направят, понякога не може да се повлияе“.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *