Росен Георгиев: Моя лична кауза е развитието на Благоевград като образователен и културен център

На Благоевград е нужно модерно и ускорено развитие. Не става дума само за високотехнологична индустрия и силна икономика, а и за образовани хора, които да водят обществото по пътя на модерното развитие. За хора с богата душевност и висока култура на работа, общуване и забавления, които ще могат да превърнат дигиталния свят в прогрес за всички.
Моя лична кауза е утвърждаването и развитието на Благоевград като образователен и културен център. Ще работя, както и досега, за опазване на богатото ни културно-историческо наследство, за развитието на съвременните изкуства и култура. Знам, че са нужни постоянни и специални грижи, за да бъде културата пъстра, интересна, достъпна, обединяваща. За да продължи да пази и укрепва българската идентичност, да бъде мярка за човечност и отговорност, морален ориентир по пътя напред.
Ще продължа да отстоявам мисията на сдружението “Асоциация за европейско развитие на българското село”, което ръководя. Заставам с цялата си воля и решимост единственият музикален фестивал в новата история на Благоевград с шест поредни издания – “The Brava Balkan Fest”, който създадохме с приятели съмишленици, да продължи да се развива. 
Доказал съм, че мога да работя за общественополезни каузи. Доказал съм, че изпълнявам дадените обещания!  Вярвам в точната преценка и разума на хората.
Гласувайте на 4 април!

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *