Росен Желязков в с. Вълкосел: ГЕРБ работи за по-високи доходи и повече възможности

„Срещите с хората винаги са били важни за нас, защото само така можем да разберем какво ви вълнува, каква перспектива искате за себе си и децата си”. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков на посещение в шивашка фабрика в с. Въркосел, община Сатовча.

Заедно с него бяха кандидатът за народен представител на коалицията от Сатовча Мехмед Мюхтар, областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на структурата Даниела Савеклиева и общинският ръководител на ГЕРБ – Сатовча Румен Арнаудов.

„Само заедно можем да работим, с воюване и вражди няма да стане. Работим за по-високи доходи и повече възможности. Най-големите проекти, които ще подпомогнат бизнеса, като автомагистрала „Струма”, се случиха по времето на ГЕРБ”, подчерта Желязков. По думите му следващото управление трябва да надгражда това, което е постигнато до момента, а не да се руши и да се започва от нулата.

„Искаме да привличаме инвестиции, а инвеститорите няма да вложат парите си там, където няма разум, мир и спокойствие”, каза още водачът на листата.

Андрей Новаков уточни, че в листата на ГЕРБ-СДС с кандидати за народни представители са включени млади хора, един от които е Мехмед Мюхтар, които ще дадат нова перспектива и нови хоризонти.

Пътят, който бе изграден благодарение на правителството на Борисов, също бе акцент в разговора, хората отчетоха, че това помага и на инвеститорите в района.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС поеха ангажимент, че срещите с жителите в региона ще се случват регулярно, а не само в предизборна кампания.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *