Росен и Деси с ВИП рожден ден на сина си

Росен Плевнелиев и Деси Банова събраха семейство и приятели, за да отпразнуват първата годинка на общия си син Йоан на ВИП празненство. Рождения ден на наследника си те решили да съчетаят и с друг дълго чакан за всички родители ритуал, а именно – с прощъпалника на бебето.
Празненството се провело в тесен кръг, а организацията за него поела изцяло бившата синоптичка, която разчитала и на своята майка. Тъщата на Плевнелиев – Лили, изявила желание собственоръчно да замеси питката, след която внучето ѝ ще тича на прощъпалника си, и дори се постарала върху нея от тесто да изпише името му. Какъв предмет обаче е хванал малкият Йоан, който от повече от месец вече ходи, семейството пази в тайна.

Сега Плевнелиеви планирали и да го кръстят в християнската вяра. Наследникът на Росен и Деси носи името на св. Йоан Кръстител, защото се роди точно навръх датата, на която християните почитат паметта на светеца. Освен това, докато била бременна, ликът му непрекъснато се явявал на екссиноптичката. „Винаги съм харесвала името Йоан както за момче, така и за момиче. Споделих го с Росен и с каката Йоана. При различни посещения във Франция и в Германия се случи така, че влизайки в катедрала, виждах св. Йоан. Най-интересното е, че на 1 октомври се чества св. Йоан, когато се роди Йоан, и сякаш има Божия намеса в избора на името“, сподели Банова преди време.

В момента тя продължава да е по майчинство, а за отглеждането на бебето не разчита на бавачки, а само на майка си Лили, както и на дъщеричката си от бившия си мъж Ивайло Граховски. Момиченцето обаче вече имало по-малко време да се радва на братчето си, защото от тази есен е ученичка. Самият Плевнелиев също участвал в избора на училище на доведената си дъщеря и така насочил Банова към престижния Италиански лицей, където Йоана е съученичка с наследниците на цяла плеяда родни звезди, политици и мултимилионери.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *