Росен Плевнелиев с олимпийски басейн в гръцкото си имение

Росен Плевнелиев заведе половинката си Деси заедно с децата на семейна ваканция. И ако други известни нашенци трябва да се ръсят с хилядарки за луксозни хотели в южната ни съседка, то президентът може да си позволи лукса да пребивава в собствен палат на Халкидики, където е построен басейн с олимпийски размери.

С имението Плевнелиев се сдобива през 2007 година. Купува го за космическата сума от 1 369 000 лева. Морската му хасиенда на Бяло море и тази на нашето в Черноморец, както и двете къщи в построения от него луксозен комплекс „София парк”, вече са собственост на синовете му от брака му с Юлиана. Той щедро им ги остави след развода.

Само че с новата си съпруга, от която има син Йоан, все още живеят в софийските къщи и често отскачат до морските имоти. Според документите Плевнелиев си е запазил право на ползване доживот.

На баровската си ваканция Деси, Росен и бебето са придружени и от двамата му синове – Асен и Павел, както и от дъщерята на синоптичката – Йоана. А за голямата тумба деца се грижи баба Лили – майката на Банова.

Иначе за лятната ваканция на семейството в тихото градче Уранополи има място за всички. Къщата е двуетажна с площ 1200 квадрата и заобиколена от маслинова гора. Тя е разположена на хълм и до нея се стига по частен път. А дворът е огромен – цели 6 декара, така че няма как любопитни съседи да нарушават спокойствието на богаташите, докато се излежават на шезлонгите покрай басейна или си пият кафето, предават от ПИК.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *