HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Росен се гръмнал на 3 януари, гледал детско порно!

Версията, че именно Росен Ангелов е виновен за жестокото убийство на шест души и едно куче в Нови Искър отново се пропуква.

Росен Ангелов следил от таблет новините за полицейското му издирване и гледал детско порно на него.

До трупа на самоубилия се мъж, намерен в неделя, Военна полиция открила дигиталното устройство. В къщата имало и храна. Ангелов сложил край на живота си, като долепил до лявото си слепоочие пистолет “Берета M9 22LR”. Куршумът – 5,6 мм, останал в главата му, съобщи “24 часа” като се позовава на източници от МВР.

Пистолетът преди време бил обявен за краден. Заради изчезването му в понеделник от прокуратурата обмисляха дали да повдигнат обвинение на собственика на оръжието заради неправилно съхранение. Притежателят бил длъжен да съхранява оръжието си в метална каса в дома си. При сигнала в полицията той не е съобщил касата да е била разбита.

Аутопсията на трупа на Ангелов показала, че в предишните дни той е издрал краката си на тръни. Заключението на съдебните медици е, че той е дръпнал спусъка на 3 януари.

Оттогава били и последните данни за активност в интернет, намерени на таблета му. Смята се, че в последните си дни мъжът е скитал из гората, тъй като преди убийствата се е настанил в една вила, а тялото му е открито в друга, на 500 метра от първата му бърлога.

Възможно е мъжът да е наранил крака си и при влаченето на тялото на жертвата си Кети Кюхова. Тя бе намерена захвърлена в кладенец, но от полицията смятат, че вероятно е убита на друго място и е хвърлена там.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *